Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Συντάκτες

Πανταζής Μητελούδης

author-img

Πανταζής Μητελούδης

Φιλόλογος, απόφοιτος Α.Π.Θ. Μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, University College London.

Εργάζεται ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Μέλος της συγγραφικής ομάδας «Δημιουργικής έκφρασης», που δημιούργησε την Πολύτροπη Γλώσσα, ψηφιακό υλικό για τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας στο Λύκειο. (Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας).

Συμμετείχε ως εμπειρογνώμων στο ΙΕΠ, για την αναμόρφωση ή/και εκπόνηση Προγραμμάτων Σπουδών και στην εκπόνηση εκπαιδευτικού υλικού για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας  : 1.Φάκελος Υλικού «Εμείς και οι άλλοι» Δίκτυο Κειμένων. Νεοελληνική Γλώσσα Γ΄Λυκείου. 2019. 2. Φάκελος Εκπαιδευτικού. Διδακτικές Προτάσεις. Νεοελληνική Γλώσσα Γ΄Λυκείου. 2019. Υ.Π.Ε.Θ  και Ι.Ε.Π.          

Ως εξωτερικός συνεργάτης του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας συμμετείχε στη «Δημιουργία εκπαιδευτικών σεναρίων βασισμένων σε ΤΠΕ για τα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας στη Β΄/βάθμια εκπαίδευση (Πρωτέας)».

Είναι επιμορφωτής σε Προγράμματα Αγωγής Υγείας, Προγράμματα Ισότητας, στα project (Ερευνητική Εργασία), στις Δημιουργικές εργασίες κ.ά .

Στα άμεσα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η διδασκαλία της γλώσσας με την αξιοποίηση της Τέχνης και των Τ.Π.Ε. καθώς και οι εφαρμογές καινοτόμων δράσεων στην εκπαιδευτική πράξη. Επί σειρά ετών έχει εφαρμόσει Προγράμματα Σεξουαλικής Αγωγής και Προγράμματα με θέμα «Rock και Λογοτεχνία», ευρωπαϊκά προγράμματα κ.ά.


Αρθρογραφία


Επιστροφή

Ενημερωτικό δελτίο